Beenhouwerij

Versheid is onze grootste troef! Daarom kiezen onze ervaren beenhouwers enkel voor de beste kwaliteit van vlees. Aan onze afdeling beenhouwerij heeft u de keuze tussen bediening en zelfbediening. Alle vleeswaren die u in onze zelfbediening kan terugvinden, worden in het atelier dagelijks vers versneden en verpakt. Ook bij ons kan u terecht voor feestelijke vleesschotels, fondueschotels, gourmetschotels, steengrillades, barbecuespecialiteiten etc. 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer onze beenhouwerijen in

Ruiselede: 051/68.93.94

Hulste: 056/71.35.69

Ledegem: 056/50.30.24

Tafelgids toevoegen?

Charcuterie

Proef de versheid van onze charcuterie!

Aan deze afdeling kan u terecht voor een persoonlijke en bekwame bediening. Daarnaast kan u vaak genieten van heerlijke proevertjes. Verder is er ook de keuze uit een uitgebreid assortiment aan voorverpakte charcuterie. Onze heerlijke voorgevulde salades vindt u uitsluitend in zelfbediening.

Groenten en Fruit

Ontdek zelf de versheid van onze afdeling groenten en fruit.

Wij kiezen zelf de beste groenten en fruit door ze zelf aan te kopen op de veiling in Roeselare en Kortrijk.

Zo garanderen wij jullie de beste kwaliteit aan de scherpste prijs.

Brood en Banket

Voor een ruim assortiment brood bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken in elke winkel over een broodmachine zodat u zelf uw brood kan versnijden op het moment dat u het aankoopt, zo blijft het langer vers!

Al onze pistolets, stokbroden en koffiekoeken worden ter plaatse afgebakken in onze oven. Zo bent u bij ons zeker van verse producten.

U kan bij ons ook terecht voor een verrassingschotel met belegde broodjes. Na contact met de verkoopster kan u zelf uw beleg kiezen. 

Kaas

Kazen worden bij ons in bediening en zelfbediening verkocht. Er is dus altijd iemand aanwezig om u te bedienen of met raad bij te staan waar nodig.

Alle verpakte kazen in zelfbediening worden bij ons in de supermarkt verpakt. Zo bent u zeker van een vers product.

U kunt bij ons ook terecht voor prachtig versierde kaasplanken. In samenspraak met de verkoopster kan u zelfs een eigen assortiment samenstellen.

DisclaimerPrivacy StatementCookies