Profiteer van de smaakmakers van deze week!
 
EEN DRANKJE BIJ ELKE GELEGENHEID

EEN DRANKJE BIJ ELKE GELEGENHEID

Huis Maria Drinkshop, duizend-en-een biertje

Er zijn drie drankencentrales van Huis Maria. Je vindt ze in de onmiddellijke omgeving van onze supermarkten in Ruiselede, Hulste en Ledegem. Elke Huis Maria Drinkshop beschikt over een breed basisaanbod met frisdrank, wijn, sterke dranken en bieren. Daar bovenop vind je telkens een niet-alledaagse selectie, waarvoor klanten vaak van ver komen.

Omdat we graag op veel terreinen heel goed zijn en op één vlak uitzonderlijk, ligt in onze Drinkshops een extra focus op speciale bieren. Gebruikers en kenners van de geosociale netwerkdienst en mobiele app Untappd weten bijvoorbeeld dat er in de Drinkshop in Hulste op elk ogenblik ongeveer 1200 verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Het moet al heel uitzonderlijk zijn, wil je het bij ons niet vinden. En eigenlijk bestaat dat laatste niet: wat we niet meteen beschikbaar hebben, proberen we met plezier en overgave voor je te bemachtigen.

De drankencentrales in Ruiselede en Ledegem presenteren respectievelijk vijfhonderd en achthonderd biertjes, maar ook de liefhebbers van andere geestrijke dranken zijn bij Huis Maria meer dan welkom. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de vijftig gins op het schap, en de tonics die daarbij horen. Kies er de juiste kruiden, specerijen en garnering bij, en maak het plaatje helemaal ‘af’.