Alvo, Huis Maria: gans de vakantie tot uw dienst!

Beenhouwerij

Versheid is onze troef!

Onze ervaren, eigen slagers kiezen uitsluitend voor vlees van de beste kwaliteit. Bedien jezelf of laat je favoriete stuk op maat snijden. Alle verse vleeswaren worden dagelijks versneden en verpakt in het eigen atelier.

Vraag naar onze tafelgids, waarin alle feestelijke vlees-, gourmet- en fondueschotels, steengrillades, tapasschotels of barbecuespecialiteiten terug te vinden zijn.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer onze beenhouwerijen in 

Ruiselede: (051) 68 93 94 

Hulste: (056) 71 35 69

Ledegem: (056) 50 30 24

CHARCUTERIE

Proef de versheid!

Geniet van een proevertje en laat je meteen op een persoonlijke en deskundige manier bedienen. De keuze aan voorverpakte charcuterie kan je zeker ook bekoren, net als de heerlijke voorgevulde salades die je hier aantreft.

GROENTEN EN FRUIT

Groenten en fruit, recht van de veiling

Geen automatische bestellingen of vaste leveringen bij ons. We trekken zelf drie keer per week naar de veiling in Roeselare om van daar de beste kwaliteit aan de scherpste prijs mee te brengen naar onze winkels.

BROOD EN BANKET

Een ruim assortiment brood

‘Ovenvers’ smaken onze pistolets, stokborden en koffiekoeken en dat komt omdat we ze ter plaatse afbakken. In de winkel snijd je brood pas wanneer je het koopt en ook dat garandeert een langere versheid.

Taarten voor je feest, voorafgegaan door een vers bereide, uitstekende verrassingsschotel met belegde broodjes, alles kan bij ons besteld worden.

Kaas

Een uitgebreide en smakelijke keuze

De zelfbediening bevat uitsluitend net-verpakte en dus verse kazen. Je kan er ook voor kiezen je met raad en daad te laten bijstaan door een medewerkster. Ze helpt je kiezen, of zet je op weg naar een prachtig versierde kaasplank. Laat je eventueel verrassen door de kaasschotel op voorhand te bestellen.