Alvo, Huis Maria: gans de vakantie tot uw dienst!

Verse producten

Het is je misschien al opgevallen: hoewel altijd gevarieerd en breed, is ons aanbod verse groenten en fruit niet elke dag identiek. Huis Maria werkt niet enkel via een centrale, of met één vaste leverancier en aankoopverplichtingen. Nee, we zijn drie maal per week vroeg uit de veren en gaan letterlijk en figuurlijk de veiling op, om via meer dan twintig verschillende aanbieders een correct en supervers aanbod samen te stellen. Op dat ogenblik beschikken we over de meest verse, best geprijsde en meest kwaliteitsvolle groenten- en fruitafdeling in de ruime omtrek.

We zijn daar trots op, en trekken die lijn in alle afdelingen zoveel mogelijk door. Elke supermarkt van Huis Maria heeft drie slagers in dienst. Zij versnijden en produceren in belangrijke mate ter plaatse jouw stukje vlees. Ze vullen vanzelfsprekend onze voorverpakte afdeling aan met een deel van hun werk, maar laat dus zeker niet na om specifieke wensen kenbaar te maken en maatwerk te vragen waar nodig. Dat geldt net zo goed voor kaas of bakkerijproducten.

De medewerkers in de winkel staan klaar om je te bedienen. Het is een bewuste keuze om de versheid van onze producten te garanderen. Bij Huis Maria wissel je zelfbediening af met een service op maat. Jouw maat.

Jij kiest, in de wetenschap dat alles vers, lekker, gezond en goed geprijsd is.